Een weekje afscheid (snik)!
Door: judithinbelfast
Blijf op de hoogte en volg Judith
04 Januari 2011 | Nederland, Oss
Het was dus een druk weekje. Nog even de stad in met Gail, eten bij Simone thuis, met Anne naar de bioscoop, afscheidsetentje met de meiden van de pabo, afscheidsetentje met vriendinnen uit Oss, tante Chris kwam langs, oud&nieuw, uit eten met papa, mama, Maarten, Carlijn, Robbin en Cathelijne, nieuwjaars(afscheids)borrel van de super, en Isabelle, Anne en Cathelijne komen zometeen nog even langs.
Ik heb dan ook een heleboel lieve cadeautjes gekregen. (Vrienden)boekjes met verhalen, foto’s, een reisdagboek, boekje over Ierland, typisch Nederlandse dingen als hagelslag etc., doos tissues. En eigenlijk moet alles mee haha!
Verder ben ik nog met papa naar de stad geweest op een nieuwe camera te kopen, en een reisstekker. Ze hebben daar namelijk andere stekkers en het is wel zo handig om mijn telefoon en laptop op te kunnen laden!
Ik had al 3 kratjes en mijn bureau vol met spullen. Want ja, wat moet je nu allemaal meenemen voor 5 maanden? Ik kan het in 1 woord omschrijven: VEEL!
Vandaag hebben we denk ik de koffer 3x in- en weer uitgepakt. Aan alles is gedacht (hoop ik), en uiteindelijk kwam ik uit op 29 kilo. YES! Ik heb namelijk 10 kilo overgewicht geboekt, dus mag tot de 20. Alles zit creatief ingepakt, ik heb zelfs maggi’s kruiden nr. 1 en 2 mee, die zitten verstopt in mijn brillenkoker. Opa zal trots op me zijn!
De ene koffer is natuurlijk nog niet alles. Ook nog een klein koffertje met mijn laptop en wat spullen. Nu nog 5 lagen kleren aan, 8 kettingen, 3 horloges en 24 armbanden om en ik kan door de douane!
Gelukkig gaan papa, mama, Carlijn en Robbin mee om afscheid te nemen. Maarten moet namelijk werken .
Ondertussen ben ik trouwens al iets wijzer over mijn verblijfsplaats! Ik ga samen wonen met 2 Belgen (Tom & Tom) en een Amerikaans meisje (Marne). Ik woon vlakbij de universiteit. Je kunt het opzoeken op Google Maps: 18 Nansen Street, Belfast. Volgens mij is het dan het huisje met de groene voordeur! Tenminste, als alles door gaat. We kregen van de week namelijk al een mailtje over bevroren waterleidingen. Maar we gaan natuurlijk van het goede uit!
Ik heb denk ik wel 100 foto’s mee, daar kan ik de muur mee beplakken. Zo hoef ik jullie allemaal niet zo erg te missen!
Super leuk dat jullie me volgen, en ik hoop ook dat jullie dat blijven doen!
Over 24u sta ik op Schiphol, en gaat het grote avontuur beginnen. Spannend, maar ik heb er zin in!
Als jullie met me willen skypen kunnen jullie me toevoegen, mijn gebruikersnaam is: judith.kleinsman
Sanne & Simone hebben ook een weblog: http://sanneontheroad.hamba.nl en http://simonewoltman.hamba.nl
Ik houd jullie op de hoogte!
Liefs,
Judith
04 Januari 2011 - 18:31
Mirna:
Waaaah Juuud!!
Gewoon BIJNA!!!
Gaan we skypen donderdag met mijn afscheidsfeestje!?:D
Spannend joh! Ik leef zoo met jullie mee!
Liefs Mirna -
04 Januari 2011 - 19:04
Janne:
Oooooh JUDE, ik krijg serieus vette kriebels van jouw bericht haha. Men ik moet over drie weken ook gaan inpakken .. En als ik hoor dat jij 30 kilo mee mag nemen en dat al moeilijk is, hoe moet ik dat dan doen?!
En ik heb hetzelfde als Mirna, leef zo met jullie mee! Wel fijn dat jullie een beetje de voorbereidingen voor mij doen .. dan weet ik ook alvast hoe ik me ga voelen over een maandje haha.
Sms je morgen nog voordat je vliegt!
Liefsssss -
04 Januari 2011 - 19:05
Ilse Van Bon:
hee judith!
woehoe morgen ga je al! grappig, ik zit ook net 3 dagen in londen en het bevalt tot nu toe echt super! Een hele leuke, gezellige en leerzame tijd toegewenst :D
xxx -
04 Januari 2011 - 22:28
Marlijn Kodde:
Judith!
Heel veel succes met afscheid nemen morgen en voor daarna natuurlijk heel veel plezier gewenst ;) Dat zal wel gaan lukken denk ik!
x -
05 Januari 2011 - 07:10
J3 (John, Jolanda &:
Jaël !
Super !
Afscheid nemen is altijd lastig ! Ben er ook geen ster in !
Heel veel sterkte met afscheid nemen en dan heel veel plezier ! Ben benieuwd naar je ervaringen !
Groetjes uit een koud Oss ! -
05 Januari 2011 - 07:52
Carin, Louis En Joos:
Hallo Juutepruut,
Heel, heel veel plezier: het wordt vast waanzinnig leuk en we blijven je volgen. Liefs Louis, Carin en Joosteproost ;) -
05 Januari 2011 - 08:19
Lies:
Ohhh Jude bijna!
Heel veel plezier nog een keer! :)
Ik hou je blog in de gaten, ik krijg er echt de kriebels van.
Moest heel erg lachen om Tom en Tom, je moet ze maar bijnamen geven om ze uit elkaar te houden :P.
Dikke liefss x -
05 Januari 2011 - 08:32
Gerdien:
Hrt gaat zeket goed komen met jou in Belfast. Ascheid nemen is niet leuk. Maar volgens mij heb je zoveel leuke dingen te doen/zien dat je tijd te kort komt en zo weer op de stoep staat. Veeeeeeel plezier en vegeet niet te genieten. XX